Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

6 ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ

6 άτομα εκτός αυτά του συμβουλίου παραβρέθηκαν απο την Κίσαμο, στην συνάντηση της συνεργασίας (τελικά δεν μπορούσε να γίνει συνένωση μάλλον) του ΑΟΧ με τον Κισσαμικό ή καλύτερα του Κισσαμικού με τους ερασιτέχνες του ΑΟΧ. 6 άτομα πήγαν να ακούσουν αυτά που κατά κύριο λόγο είπε ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Κισσαμικός κ. Άρης Λυχναράς και κατά δεύτερο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κισσαμικός κ. Ροκάκης. 6 άτομα είχαν το θάρρος, την περιέργεια, να πάνε σε μια συνάντηση που ήταν ανοικτή σε όλους και μάλιστα είχε σαν προεδρεύων τον νυν πρόεδρο της ΕΠΣ Χανιών κ. Κωνσταντινίδη, για να μάθουν τι θα συμβεί και να μην περιμένουν κανάλια και ΜΜΕ να τους ενημερώσουν. 
 Άλλα 146 άτομα κάθονται και κρίνουν μετά, τι θα έπρεπε να γίνει, γιατί έγινε έτσι, κρίνοντας οτι αυτοί που παραβρέθηκαν δεν ήταν ότι και το καλύτερο, μάλιστα απο αυτούς τους 146 οι μισοί δεν ξέρουν καν που είναι το γήπεδο και οι υπόλοιποι ασκούν κριτική μόνο σε πρόσωπα. Όμως ο Κισσαμικός υπάρχει και για αυτούς, αυτούς που νομίζουν οτι η κίνηση του προέδρου και κατά επέκταση του Δ.Σ ήταν λάθος για μια συνεργασία, υπάρχει ο ερασιτέχνης Κισσαμικός που έχει έδρα το δημοτικό στάδιο και απ΄ότι ξέρω ξαναξεκινάει να κάνει όχι πλέον πρωταθλητισμό (είδαμε τι συμβαίνει όταν γίνεται πρωταθλητισμός) αλλά μια νέα προσπάθεια για τα παιδιά της πόλης μας, του δήμου μας, της επαρχίας μας. Άραγε αυτοί θα είναι εκεί; Αμφιβάλλω μερικοί ναι οι πολλοί όχι... γιατί απλά έτσι γίνονται τα πράγματα στην πόλη μας.
Στα πηγαδάκια παραδέχονται οτι ο πρόεδρος έκανε σωστά και μετά κατηγορούν την προσπάθεια δίχως να λένε τι θα ήθελαν, ποια θα ήταν η σωστή κίνηση κατά την γνώμη τους και τι θα έλεγαν αν την αύριο έλεγε ο πρόεδρος "Ευχαριστώ σας πάρτε την ομάδα σας πίσω αποχωρώ", τι θα έλεγαν τότε οι 146 και τι θα έκαναν οι 146 για την ομάδα; Δεν ξέρετε; Να λοιπόν η ευκαιρία τους, ας μην στηρίξουν την προσπάθεια της συνεργασίας αλλά ας βρεθούν στην προσπάθεια για την νέα ομάδα... θα το κάνουν άραγε; Αμφιβάλλω.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: