Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

ΔΕΞΑΜΕΝΗ= ΣΤΕΡΝΑ= ΠΙΣΙΝΑ

Η είδηση:
"Είμαστε σε συζητήσεις ώστε να ετοιμαστεί μελέτη για τη δημιουργία μίας δεξαμενής νερού, σε κάποιο οικόπεδο στην πόλη της Κισάμου, η οποία μπορεί να αξιοποιηθεί κατάλληλα ώστε να πραγματοποιούνται εκεί τα δωρεάν μαθήματα κολύμβησης. Το δεδομένο αυτό το εξετάζουμε βάσει της λογικής ότι τα παιδιά που πραγματοποιούν μαθήματα στην θάλασσα, έχουν να αντιμετωπίσουν την αστάθεια των καιρικών συνθηκών, γεγονός που πολλές φορές αποτελεί εμπόδιο." Δήμαρχος Κισάμου κ. Σταθάκης.

Δεν μπορεί κανένας να μην χαιρετήσει την δήλωση του Δημάρχου Κισάμου κ. Σταθάκη με την ιδέα κατασκευής δεξαμενής νερού για παιδιά που δεν ξέρουν κολύμπι και δυσκολεύονται με τις... φουρτούνες. Φυσικά θα προτιμούσα ένα κολυμβητήριο γιατί και μόνο η λέξη δεξαμενή δεν ακούγεται καλά...στα αυτιά μας. Πάντως ρίχνω μια ιδέα και επειδή ξέρω ότι θα με διαβάσει ο δήμαρχος του λέω ότι υπάρχει έτοιμη πισίνα που μπορεί κάλλιστα να ενοικιαστεί για 3-4 μήνες από τους ιδιοκτήτες, στο κλειστό κάμπινγκ "Κίσαμος" μέσα στην πόλη. Τα παιδιά θα είναι προστατευμένα και οι εγκαταστάσεις υπάρχουν... 
Στα οικόπεδα αν υπάρχουν ας φτιάξουμε κανένα πάρκινγκ.
Λέω εγώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: