Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

ΒΡΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΝΕΝΩΣΗ

Εγώ πρώτα σαν φίλαθλος του Κισαμικού, ποδοσφαιριστής, αλλά και για 2 χρόνια πρόεδρος της ομάδος θεωρώ την πρόταση του αντιπροέδρου του ΑΟ Χανιών .... πρόταση που θα μας δημιουργήσει τεράστια προβλήματα. «Αναμένοντας την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που πιθανόν θα δικαιώσει την ομάδα που κέρδισε την παραμονή της στο γήπεδο, ας κάνουμε όλοι λίγη υπομονή και μετά υπάρχει περιθώριο να συζητήσουμε οποιαδήποτε πρόταση που θα σέβεται την Ιστορία, το σήμα και κυρίως τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας».
Οι ομάδες μιας πόλης εύκολα μπορούν να ενωθούν για να έχουν κοινούς στόχους, αλλά και επειδή έχουν κοινούς (ντόπιους) φιλάθλους και μια τέτοια συνένωση είναι καλό για την ομάδα, αλλά και για την πόλη. Τώρα όταν ενώνονται δυο ομάδες που βρίσκονται σε αντίθετες πορείες και η Ιστορία τους δεν έχει κανένα κοινό σημείο νομίζω οτι όχι μόνο δεν ταιριάζει αλλά εκτός του ότι δεν συμβαδίζουν οι στόχοι τους, τίθεται και το παραπάνω ερώτημα. Κάθε πρόταση προς τον Κισσαμικό πρέπει οποιοσδήποτε να γίνει με σεβασμό και στην δική του ιστορία. Άρα ούτε υπάρχει περίπτωση να αλλάξει σήμα, ούτε υπάρχει περίπτωση να εξαφανίσουν μια ιστορία 90 χρόνων επειδή κάποιοι δεν έχουν ομάδα. Εξ ανάγκης βρεθήκαμε στα Χανιά και νομίζω οτι όσο πιο γρήγορα φτιάξουμε τις υποσχέσεις μας (στάδιο-προπονητήριο) τόσο γρηγορότερα θα αποφύγουμε τις κακοτοπιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: