Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

"ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΙΣΑΜΟΥ

Μια σειρά από λιμενικά έργα στο Ν. Χανίων ξεκινούν να υλοποιούνται ή εντάσσονται προς χρηματοδότηση μέσα στο 2017. Πρόκειται για έργα βελτίωσης των υποδομών τόσο σε μεγάλα λιμάνια (Σούδας, Κισάμου) όσο και σε αλιευτικά λιμάνια σε διάφορα σημεία του Νομού Χανίων.....επισημαίνε μιλώντας στα “Χ.Ν.” ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Χανίων κ.  Κώστας Μανωλικάκης, δίνοντας μια εικόνα για τα έργα τους.
ΛΙΜΑΝΙ ΚΙΣΑΜΟΥ: Βρίσκονται σε εξέλιξη αυτήν  την εποχή οι εργασίες διαμόρφωση των χερσαίων χώρων του λιμανιού προϋπολογισμού 123.000 ευρώ.

Καλά θα μας τρελάνουν διαμόρφωση, αντικατάσταση 100 μέτρων αντε να είναι και λίγο παραπάνω του τσιμέντου γίνεται και όχι της προβλήτας αλλά του λιμενοβραχίονα και μας το χρεώνουν σαν έργο;  Τέλος πάντων του το συχωρούμε αφού μας έβαλε στα μεγάλα λιμάνια του Νομού. Το άλλο έργο των 60.000Ε αντικατάσταση και επιδιόρθωση της εισόδου του ψαρολίμανου Κισάμου που καταστράφηκε απο τον καιρό (φώτο) πότε υπολογίζεται να το φτιάξετε; ή μήπως δεν είναι τόσο απαραίτητο όσο η αντικατάσταση του τσιμέντου; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: