Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

ΛΑΦΟΝΗΣΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Λίγες ημέρες έμειναν για την έναρξη του "Λαφονήσιου Δρόμου 2017" που θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Αυγούστου στις 18.00. Ένας ιστορικός αγώνας που έχει πλέον καταξιωθεί ως ο μεγαλύτερος αγώνας στη Δυτική Κρήτη. Διοργανωτές είναι ο Δήμος Κισάμου, η Περιφέρεια Κρήτης και η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.
Οι ηλεκτρονικές εγγραφές μέσω του www.sdyh.gr συνεχίζονται έως και την Πέμπτη (10/8) στις 3 το μεσημέρι. Η Γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί, για έντυπες εγγραφές, από τις 16.00 μέχρι τις 17.00 (ημέρα του αγώνα στο Ελαφονήσι). Παραλαβή του μηχανισμού ("τσιπάκι" του αγώνα) για την ηλεκτρονική χρονομέτρηση θα γίνεται την Παρασκευή (11/8) από τις 19:30 έως τις 21.00, στα γραφεία του Δήμου Κισάμου και στο Γραφείο του Μαραθωνίου στα Χανιά (παραπλεύρως του Δημαρχείου Χανίων)  
Πληροφορίες:
Βίκη Μαρακάκη  6942 836 039, Πλοκαμάκης Μανόλης 6973761676.

Δεν υπάρχουν σχόλια: