Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

ΙΔΑΝΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ...

 ... γράφουν όλοι για την νίκη του Κισαμικού στο Μενίδι χθες το απόγευμα. Δεν έχει σημασία αν ήρθε την τελευταία αγωνιστική σε ένα ματς ανάμεσα σε αδιάφορες ομάδες, σημασία έχει ότι σώσαμε τα προσχήματα, καταλάβαμε μια θέση που για μένα δεν είναι η καλύτερη, θα μπορούσαμε να πάμε πολύ καλύτερα, αλλά είδαμε ότι η διοίκηση σε καμιά περίοδο ενός δύσκολου πρωταθλήματος, δεν εγκατέλειψε τον αγώνα της και την αγάπη της για αυτήν την ομάδα. Αυτό ας το λάβουμε υπόψιν και ας καταλάβουμε ότι αν θέλουμε να έχουμε ομάδα στην πόλη μας την επόμενη χρονιά θα πρέπει να αλλάξουμε στάση και να βρισκόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερες φορές δίπλα στην ομάδα της πόλης ... άσχετα αν δεν αγωνίζεται εδώ.
Θεωρώ ότι στα επόμενα χρόνια δεν θα υπάρξει κάτι που θα μας κάνει να πούμε ότι επιτέλους έχουμε "έδρα" μιας και τα όνειρα για ένα νέο γήπεδο μπορεί να υπάρχουν, αλλά όπως όλοι ξέρουμε ....μετά από κάθε όνειρο ξυπνάμε.
Καλό καλοκαίρι λοιπόν στα παιδιά που αγωνίστηκαν φέτος, πολλά συγχαρητήρια στην διοίκηση που μόνη της παλεύει και φυσικά μιας και δεν μας βγαίνουν τα όνειρα ας παρακαλέσουμε να γίνει ένα Θαύμα και να ξυπνήσουμε ένα πρωί και να βρούμε όλα αυτά που τόσο μας λείπουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: