Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ "Η ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ"

Ο Σύλλογος Προβολής Κισάμου «Η Γραμπούσα» σας καλεί στο νέο του ξεκίνημα σήμερα Δευτέρα 12 Ιουνίου και ώρα 8 μ.μ. σε Δοξολογία και Αγιασμό που θα τελεστούν στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ (στην οδό Σκαλίδη στο κέντρο του Καστελίου).
Είναι καλό κάθε χρόνο οι εκδηλώσεις μας να ξεκινούν με την ευχή της εκκλησίας αλλά και τη δική σας, μιας και ο Σύλλογος πρέπει να παίρνει και να δίνει λόγο για τις δραστηριότητες του, αφού έχει έδρα την πόλη μας.
Στη συνέχεια θα υπάρξει ομιλία από τον Πρόεδρο για τα 40 χρόνια εκδηλώσεων του Συλλόγου και για τη στρατηγική θέση της νησίδας Γραμπούσας και το ρόλος της στην Κρητική Επανάσταση κατά του τουρκικού ζυγού.
Θα ακολουθήσει παρουσίαση του νέου Δ.Σ., ανακοίνωση του φετινού προγράμματος εκδηλώσεων και παραδοσιακό κέρασμα με τη συνοδεία Κισαμίτικης Μουσικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: