Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

ΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017-2018
Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την υπ’αρ.110/2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κισάμου για τις αιτήσεις νέων εγγραφών και επανεγγραφών στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Κισάμου (Κίσαμος, Πλάτανος, Γραμπούσα), ισχύουν τα εξής:
Οι αιτήσεις επανεγγραφών (που έχουν προτεραιότητα) και νέων εγγραφών στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Κισάμου θα υποβάλλονται καθημερινά (εργάσιμες ημέρες), αφενός στους ίδιους τους βρεφονηπιακούς σταθμούς και ώρες 08.00-10.00 (για Κίσαμο και Πλάτανο) και 13.00-14.30 (για Γραμβούσα), αφετέρου στη Γραμματεία του Δήμου Κισάμου και ώρες 08.00-14.00. Οι εγγραφές ξεκινούν τη Δευτέρα 19 Ιουνίου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 21 Ιουλίου. Δικαίωμα αίτησης έχουν τα παιδιά που θα έχουν συμπληρώσει τα δυόμισι (2,5) χρόνια τους έως 31 Δεκεμβρίου 2017. Προηγούνται όμως αυτά που αφενός επανεγγράφονται, αφετέρου συμπληρώνουν τα 2,5 έτη τους μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2017. 
Τα υπόλοιπα παιδιά θα γίνουν δεκτά στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς μόνο εφόσον υπάρξουν κενές θέσεις κατά τη διάρκεια του έτους.
Η εγγραφή και η μηνιαία συνδρομή συνεχίζει να είναι δωρεάν.
Ο Δήμος θα προσφέρει πρωινό και φρούτο και οι γονείς των φιλοξενούμενων νηπίων  θα στέλνουν τα παιδιά τους στους σταθμούς με το μεσημεριανό τους φαγητό.
       Απαραίτητα Δικαιολογητικά:
1. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
2. Βεβαίωση εργασίας γονέων
3. Ατομικό δελτίο υγείας (συμπληρώνεται από τον παιδίατρο)
4. Για την εγγραφή παιδιών αλλοδαπών γονέων πέρα των ανωτέρω δικαιολογητικών ζητείται και άδεια μόνιμης παραμονής στη χώρα ,όπως αποδεικνύεται από τις ισχύουσες διατάξεις 
5. Υπεύθυνη δήλωση του εκάστοτε γονέα ότι αποδέχεται τον κανονισμό λειτουργίας των παιδικών σταθμών, όπως θα διαμορφωθεί με την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς.
  Τα έντυπα της αίτησης εγγραφής, επανεγγραφής και το ατομικού Δελτίου Υγείας, θα παραλαμβάνονται από το Δήμο Κισάμου αλλά και τους ίδιους τους βρεφονηπιακούς σταθμούς στους οποίους θα γίνονται οι επανεγγραφές και οι εγγραφές.
ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: