Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ


Ο Σύλλογος Προβολής Κισάμου "Η Γραμβούσα" διοργανώνει προσκυνηματική εκδρομή σήμερα Σάββατο 17 Ιουνίου στην Γραμβούσα και στον Μπάλο. Ώρα αναχώρησης 10:00 π.μ. από το λιμάνι της Κισάμου με το πλοίο "Γραμβούσα". Εισιτήριο 10 ευρώ.
Ρίψη στεφάνων στη μνήμη των αγωνιστών, ανάβαση στο κάστρο, δοξολογία, ομιλία για την ιστορία του νησιού απο την Βιβή Αποστολάκη, περιήγηση του κάστρου.
Επιστροφή 17.45

Δεν υπάρχουν σχόλια: