Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

ΜΑΡΑΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΑΝΕΚ εκλέχθηκε για άλλη μια φορά ο Κισαμίτης Μαρακάκης Μιχάλης, μάλιστα με ένα μεγάλο ποσοστό. Ο Μιχάλης γεννήθηκε στο Καστέλι και αποφοίτησε από το Εξατάξιο Γυμνάσιο της πόλης ήταν δε απο τους καλούς αθλητές της πόλης και καλός ποδοσφαιριστής στον Κισαμικό (πρώτος αριστερα καθιστός). Το 1974 προσελήφθη, μετά από Δημόσιο Διαγωνισμό, στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος, στην οποία δραστηριοποιήθηκε σε διάφορους τομείς ευθύνης επί 25 έτη. Το 1991 ίδρυσε την ανώνυμη εταιρεία επενδύσεων χαρτοφυλακίου «ΔΙΑΣ» και μέχρι το 1996 υπήρξε Αντιπρόεδρος της εταιρείας.
Επιπλέον, από το 1997 μέχρι το 2004 διετέλεσε Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής της Συνεταιριστικής τράπεζας Χανίων, ενώ από το 2004 μέχρι σήμερα ανέλαβε τη θέση του Προέδρου Δ.Σ. και από το 2004 έως το 2012 του Γενικού Διευθυντή στην εν λόγω τράπεζα.
Παράλληλα διατελεί Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Τράπεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: