Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΒΟΑΚ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙ -ΚΙΣΑΜΟΣ

Αφού δεν υπάρχει καμιά ταμπέλα που να προειδοποιεί οτι απο τον κόμβο αυτό πας Λαφονήσι.... και το GBS σου λέει στρίψε αριστερά... πιάνεις φρένο... το αποτέλεσμα γνωστό το βλέπουμε και στην σημερινή φωτο μια πλαστρακίδα 3 αυτοκίνητα. 
Ας ξαναγράψω την πρόταση του ΤΕΕ/ΤΔΚ τι προτείνει στο ολοκληρωμένο δρόμο μας.... « …ειδικά για την δυτική απόληξη του ΒΟΑΚ προτείνεται τετράιχνη διατομή με μεσαία διαχωριστική νησίδα έως την Κίσαμο και δίιχνη διατομή για την Παράκαμψη Κισάμου και έως τον λιμένα Κισάμου…..» 

Δεν υπάρχουν σχόλια: