Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

ΛΕΩ ΕΓΩ .....

Δηλαδή για να καταλάβω .. η Κρήτη θα γεμίσει με πρόσφυγες. 2000 περίπου θα έλθουν και ο σχεδιασμός φιλοξενίας των θα πρέπει να υλοποιηθεί μέσω των Αναπτυξιακών και ίσως Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.... κάνοντας μας να έχουμε κατουρηθεί από τον φόβο μας!!! Χαχαχχα (σαρκαστικά γελάω) Αντιθέτως δεν αισθανόμαστε καθόλου φόβο που ήδη στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου υπάρχουν πάνω από 500 μαζωχτάδες αγνώστου προελεύσεως, κατοικίας και θρησκείας.... 
Οι 8 οικογένειες όμως των Σύριων προσφύγων που θα φιλοξενούσαμε βάσει δημοτικού πληθυσμού μας πειράζουν, μάλιστα μας κάνουν ανεπανόρθωτη ζημιά και κάνουμε τα πάντα για να τους αποφύγουμε. Φυσικά όπως έμαθα δεν θα τους δεχτούμε σε καμιά περίπτωση...8 οικογένειες είναι αυτές. Αντιθέτως τους 150 από το Μπαγκλαντές, τους 500 Σκοπιανούς και όλους τους αποδέλοιπους που τους ξέρουμε καλά .... σαν αδέλφια μας θα τους δώσουμε και υπηκοότητα.  
Τέλος πάντων....το λάδι να προσέχετε μετά το μάζωμα μερικοί -μερικοί.

1 σχόλιο:

Kperrakis είπε...

Πρέπει να μην σας διαφεύγει, με το που ανακοινωθεί, ότι η Κρήτη διαθέτει hot spot, αμέτρητοι πρόσφυγες από τη βόρεια Αφρική θα βρεθούν στην Κρήτη.Αυτά που συμβαίνουν στην Μυτιλήνη, Ειδομένη και άλλα νησιά είναι αποτέλεσμα μη σωστού προγραμματισμού. Ας μας πείσουν πρώτα για την οργάνωση και τον προγραμματισμό που έχουν.
Περράκης Κώστας.