Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ......

Για να μπορέσει ο λαός να σας εμπιστευτεί ξανά αλλά και να δώσετε ένα καλό παράδειγμα στους τόσους που κάθε μήνα πληρώνουν με δυσκολία πρέπει να δώσετε εσείς το καλό παράδειγμα ..αλλιώς δώρο - άδωρο.
Η εξεταστική επιτροπή της βουλής για τα δάνεια των κομμάτων αποκαλύπτει:
Στα 418.000.000 € ανέρχονται οι οφειλές των κομμάτων στις τράπεζες. Από αυτά, τα 401 εκατομμύρια προέρχονται από τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ. 
Από το φθινόπωρο του 2011 ΔΕΝ έχουν καταβάλει ούτε ένα ευρώ για τα 401 εκατ. που χρωστάνε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. 
Όπως φαίνεται λοιπόν η ΝΔ ακόμα και εάν δίνει όλη την κρατική επιχορήγηση την επόμενη εικοσαετία, θα θέλει ...150 χρόνια για να εξοφλήσει το δάνειο της, το δε διαλυμένο ΠΑΣΟΚ θα χρειαστεί ...410 χρόνια !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: