Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ 
Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος, κ Γλαμπεδάκης Βασίλειος, με αφορμή την     ολοκλήρωση της εκδήλωσης, Οδηγώ - Κινούμαι με ασφάλεια - Αγαπώ τη ζωή, που πραγματοποιήθηκε στις 15/11/2016 στο Δήμο Κισάμου για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την παγκόσμια Ημέρας Μνήμης για τα Θύματα των Τροχαίων Δυστυχημάτων του ΟΗΕ ευχαριστεί όσους συνέβαλαν - για μια ακόμα χρονιά – στην επιτυχία της εν λόγω εκδήλωσης και συγκεκριμένα :
-Τον Σύλλογο Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων «Ο Άγιος Χριστόφορος» και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Σταύρο Πολέντα για την άψογη συνεργασία.
-Τον Αιδεσιμότατο Ιερέα, κ. Μπαριωτάκη Εμμανουήλ. 
-Το Αστυνομικό τμήμα Κισάμου και τον Διοικητή του Τμήματος κ. Γεωργαλή  Σταύρο .
-Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κισάμου και τον Υποπυραγό κ. Καρτσωνάκη Ευάγγελο.
-Την Επιμελητή Α΄ του ΕΚΑΒ Χανίων κα. Φραγγεδάκη Αναστασία. 
-Επίσης, ευχαριστεί τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κισάμου, κ. Δερουκάκη Εμμανουήλ για την παρουσίαση της εκδήλωσης.
-Τους δασκάλους και τους μαθητές  των 1ου, 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Καλουδιανών του Δήμου μας για τα Μουσικοθεατρικά δρώμενα  και τις εικαστικές δημιουργίες που παρουσίασαν   στην εκδήλωση.
-Τον κ. Βεστάκη Ευάγγελο για την μεταφορά του αυτοκινήτου στην επίδειξη απεγκλωβισμού.
-Τέλος, τα τοπικά ΜΜΕ: την εφημερίδα "Νέοι Ορίζοντες", το blog  ΣΑΔΕΝΤΡΕΠΕΣΑΙ, που ανελλιπώς στηρίζουν τις προσπάθειες  μας . 
Θα ακολουθήσουν πολύ σύντομα ανάλογες δράσεις, τις οποίες προγραμματίζουμε, ελπίζοντας να συμβάλουμε με τον μέγιστο δυνατό τρόπο στην μείωση των τροχαίων ατυχημάτων. 
Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος
Γλαμπεδάκης Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια: