Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

.

.

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘA EXOYN ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ OI ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Συνάντηση με τους παραγωγούς του Πλατάνου θα έχει σήμερα ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Σταθάκης κεκλεισμένων των θυρών για πολλούς... Στην συνάντηση αυτή θα παραβρεθούν μόνο οι δυο ομάδες των παραγωγών του Πλατάνου, ο συνεταιρισμός Πλατάνου και ο Εξωραϊστικός σύλλογος του χωριού. Η συνάντηση θα γίνει στο δημαρχείο μετά τις 3 το μεσημέρι.
Μάλιστα όπως με ενημέρωσε ο κ. Μυλωνάκης, ο δήμαρχος του ξεκαθάρισε οτι στην συνάντηση αυτή δεν θα παραβρεθεί και οτι για οτιδήποτε θέλει υπάρχει το δημοτικό συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: