Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

.... έστειλε η Επιτροπή Λιμνοδεξαμενής Πλατάνου που αναφέρει τα εξής:
Ο κ. Δήμαρχος εκτίθεται μέσα από αυτά που λέει και γράφει. Θα πρέπει να εξηγήσει γιατί στην σύσκεψη στην οποία αναφέρει ότι έκανε στον Πλάτανο απέκρυψε απ’ όλους το γεγονός ότι η μελέτη του έργου λιμνοδεξαμενή Πλατάνου έχει φτάσει στο στάδιο της εγκεκριμένης Προκαταρτικής Περιβαλλοντικής Εκτίμησης & Αξιολόγησης (ΠΠΕΑ) δηλ. από το 2010 το έργο είναι ήδη χωροθετημένο σύμφωνα με τις διαδικασίες του Νόμου. 
Έξι χρόνια μετά γιατί ζητάει αλλαγή θέσης και νέες διαδικασίες; Μήπως για το καλό του έργου; Γιατί ουδέποτε το θέμα δεν το συζήτησε στο Δημοτικό του Συμβούλιο έστω για ενημέρωση των Δημοτικών Συμβούλων των δικών του και της αντιπολίτευσης. 
Για την Επιτροπή Λιμνοδεξαμενής Πλατάνου
Ο Πρόεδρος 
Τερεζάκης Φανούριος

Υ.Σ Για να δείτε τι έχει γραφτεί τις τελευταίες μέρες σχετικά με την λιμνοδεξαμενή Πλατάνου πατήστε  ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: