Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

ΕΝΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΧΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΑ ΥΛΗ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΝΔΥΕΤΑΙ ΛΕΟΝΤΗ ΥΑΙΝΑΣ
Ενώ καταργήθηκε με πράξεις της Ελληνικής βουλής, η εκχώρηση ανείσπρακτων ενοικίων στις ΔΟΥ,  για τους λόγους νομικής και ηθικής αντιθετότητας, επιχειρείται η επαναφορά από την κυρία Βαλαβάνη σύμφωνα με την είδηση στο διαδίκτυο.
Δεν λέμε ότι θεωρούμε αναπαραγωγή του παραλογισμού το μία μέσα μία έξω.
Λέμε ότι το θεωρούμε απίστευτη ελαφρότητα, να παίζουν στη βουλή οι εκλεγμένοι μας με την λογική και τους νόμους.
Μας τρελαίνουν και βρίσκουν δικαιολογία κάθε φορά.
Τα ενοίκια που δεν εισπράχθηκαν, δεν μπορεί να αποτελούν φορολογητέα ύλη.
Με κανένα παραλογισμό δεν επανέρχεται ούτε η χώρα στα σύγκαλά της, ούτε οι πολίτες ανακτούν την εμπιστοσύνη τους στο αγγελτήριο επαναφοράς της ελπίδας.
Όσα θα πουν οι δημοσιογράφοι του 20ρικου, δεν έχουν καμιά σχέση με την επαναφορά της λογικής στο κράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: