Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

στα Οινοποιεία της Κρήτης στις 9 &10/5/2015

Tο Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης (Wines of Crete) μας προσκαλεί να επισκεφθούμε τα οινοποιεία του νησιού μας το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαΐου, τα οποία πρόκειται να ανοίξουν τις πόρτες τους στους οινόφιλους και στους «εξερευνητές» των γεύσεων και αρωμάτων των κρασιών της Κρήτης. Οι επισκέπτες αυτών θα έχουν την δυνατότητα να ξεναγηθούν στους χώρους της παραγωγής του κρασιού, στους αμπελώνες τους και σαφώς να δοκιμάσουν τις τοπικές ποικιλίες των κρασιών του νησιού.
Μην ξεχνάτε ότι από την περιοχή μας (Δραπανιάς Κισάμου) συμμετέχει στη δράση το Οινοποιείο Πνευματικάκη, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του οποίου θα είναι επισκέψιμες σε όλους τους λάτρεις του καλού κρητικού κρασιού!
Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε τον χάρτη με τα οινοποιεία που συμμετέχουν. Στα Χανιά τα οινοποιεία είναι 3 (Καραβιτάκη-Ανώσκελης-Πνευματικάκη)

Δεν υπάρχουν σχόλια: