Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Η ΓΙΟΡΤΗ ΑΡΧΙΖΕΙ....

Ήρθε η ώρα για να πανηγυρίσουμε με... κάθε επισημότητα την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής και την ιστορική άνοδο στη Football League. 
Το Σάββατο 9 Μαΐου και ώρα 17:00, στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου, η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει την γιορτή της για το πρωτάθλημα που κατέκτησε, δίνοντας φιλικό παιχνίδι με τον Πανακρωτηριακό, ομάδα της Α' Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Χανίων, που διεκδίκησε μέχρι την τελευταία αγωνιστική τον τίτλο.
Μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα θα κορυφωθούν οι εορτασμοί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και θα πραγματοποιηθεί η απονομή του πρωταθλήματος. 
Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί και να χειροκροτήσουμε τους πρωταθλητές που οδήγησαν το "δελφίνι" στα... βαθιά νερά των επαγγελματικών κατηγοριών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: