Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΑΠΟΨΗ

 Επειδή πολλά λέγονται και γράφονται με την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κισάμου να δημοπρατήσει την παραλία του Λαφονησίου και να την παραδώσει σε ιδιώτες και να μην συνεχίσει να την αυτοδιαχειρίζεται διαμέσου της Μονομετοχικής Α.Ε. Δήμου Κισάμου, κάτι που γίνεται από το 2005, θέλω να δείτε προσεκτικά αυτό που είναι γραμμένο πάνω στην πλάκα πας και ορισμένοι έστω και την τελευταία στιγμή συνειδητοποιήσουν τι εστί Λαφονήσι .
Σίγουρα το Λαφονήσι δεν είναι τσουβάλι με €€€€€ !!!!!!
Σίγουρα το Λαφονήσι δεν μας ανήκει, απλά το έχουμε δανειστεί από τις επόμενες γενιές και οφείλουμε να τους το παραδώσουμε όπως τους αξίζει και του αξίζει !!!!!!! 
Σίγουρα το Λαφονήσι δεν είναι ινάτι απέναντι σε οποιαδήποτε καλή ή κακή Κυβέρνηση και ειδικότερα στην σημερινή που είναι με νωπή λαϊκή εντολή και ήρθε για να μείνει και για να προσπαθήσει με σύμμαχο τον Ελληνικό Λαό να επανατοποθετήσει την Ελλάδα στην θέση που τις ανήκει !!!!!!!!
Σίγουρα η πολιτική βούληση και η ειλημμένη απόφαση της σημερινής Κυβέρνησης είναι η προστασία και η αυτοδιαχείριση των προστατευόμενων περιοχών, όπως το Λαφονήσι και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν αυτοί που κρατούν τα ηνία στους Ο.Τ.Α. τόσο πιο αρεστοί θα είναι καταρχήν στους δημότες τους.
Οι δυνάμεις υπάρχουν, οι κατευθύνσεις υπάρχουν, τα πολεμοφόδια είναι απεριόριστα, άρα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την ύπαρξη του Λαφονησιού.
Ιάκωβος Σπερελάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: