Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Εμείς οι γονείς των μαθητών του 3ου Δημ. Σχολ. Κισάμου αισθανόμαστε υπερήφανοι.
«ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΡΑΝΙΟΥ», το περιοδικό μας που με τόσο κέφι και μεράκι, εκδίδουν οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και ο ακούραστος διευθυντής μας, κος Αντώνης Σπανουδάκης, πήρε την 1η θέση στον 1ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Δημοσιογραφικών Δεξιοτήτων "Λευτέρης Δασκαλάκης", σχολικού έτους 2014-15, για τα σχολεία των Νομών Χανίων -Ρεθύμνου. 
Το σχολείο μας πήρε το βραβείο στη κατηγορία μαθητικού εντύπου και ο μαθητής της Ε΄ τάξης, Γιάννης Πατεράκης, πήρε το 2ο βραβείο στην κατηγορία του μαθητικού φωτο-ρεπορτάζ με θέμα «Εδώ υπήρχε η Κάνδανος».
Οι μαθητές της Ε΄τάξης μαζί με το δάσκαλό τους, κο Γιώργο Χαχλάκη δημιούργησαν ένα εξαιρετικό βίντεο που παρουσιάστηκε στο 1ο Μαθητικό Συνέδριο 4ης περιφέρειας Χανίων. Αφορά το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού και αφιερώθηκε στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη. 
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και ιδιαίτερα στον διευθυντή μας που ακούραστα δουλεύει με τα παιδιά μας.
Να είναι όλοι καλά για να συνεχίσουν να μεταδίδουν τις γνώσεις τους στα παιδιά μας.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημ. Σχολ. Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: