Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ

Συνάντηση στο Ηράκλειο σήμερα θα έχουν ο δήμαρχος Κισάμου και οι παράγοντες του αθλητισμού της πόλης μας με τον Περιφερειάρχη. Όλοι ξέρουμε ποιο είναι το θέμα της κουβέντας αυτής - νέες αθλητικές εγκαταστάσεις- και όλοι εμείς οι υπόλοιποι έχουμε μια αγωνία αν θα βρεθεί επιτέλους λύση στο μακροχρόνιο πρόβλημα που έχει η πόλη και γενικότερα ο Δήμος Κισάμου.
Δικαιολογημένη λοιπόν η ανυπομονησία μας, αν κι δεν θα έπρεπε να είναι τόση μιας και όλα αυτά που μας λείπουν τα θυμόμαστε στο παραπέντε, και προσπαθούμε να τα λύσουμε πάντα την τελευταία στιγμή, όπως τώρα. Δυστυχώς οι αθλητικές υποδομές είναι πρόβλημα δεκαετιών για μας, και όλοι γνωρίζουμε ότι ελάχιστοι άνθρωποι έχουν προσπαθήσει να λύσουν αυτό το πρόβλημα, άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε κάνοντας μια τρύπα στο νερό. Όμως μια είναι η αλήθεια ...  δεν μας τιμά σαν πόλη, σαν δήμο, να μην έχουμε τα απαραίτητα για την αθλούμενη νεολαία μας, αν και πάντα κάνουμε πρωταθλητισμό.
Ευχή όλων να φτιαχτούν νέες εγκαταστάσεις όχι μόνο για τον επαγγελματία πλέον Κισαμικό, αλλά για όλα τα σωματεία και όλη την αθλούμενη νεολαία του δήμου μας. Βέβαια κάτι τέτοια γεγονότα ας μας προβληματίζουν, μιας και ενώ όλοι βλέπανε την προσπάθεια που κάνουν οι διοικήσεις των σωματείων της πόλης μας, οι υπόλογοι απλά την .....παρακολουθούσαν από τα επίσημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: