Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ....ΧΑΝΙΩΝ;

Εγώ απλά το μεταφέρω...... 
Στην Κρήτη «κλεισμένοι» θεωρούνται οι Φραγκίσκος Παρασύρης και Ανδρέας Τσιλογιάννης, ενώ έντονα ακούγονται τα ονόματα του προέδρου των ιδιοκτητών ενοικ. δωματίων Μανόλη Ζερβάκη, της Ήρας Βουτσαλά, του γιου του πρώην Βουλευτή Μανώλη Στρατάκη. Στο Ρέθυμνο έχουν γίνει ήδη επαφές με τον Μανωλη Όθωνα και στα Χανιά με τον πρώην Δήμαρχο Μανώλη Σκουλάκη. 
...όλοι αυτοί θα είναι λέει βάση του ρεπορτάζ της σελίδας "Απόδημοι Κρήτες" οι εκλεκτοί του Γιωργάκη Παπανδρέου, στο καινούργιο κόμμα που έφτιαξε και το ονόμασε "Κίνημα αλλαγής"!! 
Ας κάνουμε το σταυρό μας.....η σωτηρία μας είναι κοντά!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: