Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ

Ν.Δ
Μαρκογιαννάκης, Βολουδάκης, Βιρβιδάκης, Σταύρος Γκίζας, Ευαγγελίας Τσαμουρτζή – Κονταξάκη (σύζυγος του Κισαμίτη Κονταξάκη Γιώργου) και Ελβίρα Στασινού.
ΣΥΡΙΖΑ
Βάλια Βαγιωνάκη, Κώστας Διάκος, Αντώνης Μπαλωμενάκης, Ανδρέας Παπανδρέου, Παύλος Πολάκης και Γιώργος Σταθάκης.
ΠΑΣΟΚ
Βασίλης Καβελάκης, Γιώργος Κοτσιφάκης, ο Κισαμίτης Γιάννης Κουρτάκης, Αλκίνοος Νικολαίδης, Μιχάλης Παντελάκης,  Γιώργος Πούλακας.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Αλεξανδράκη Μαρία, Γαρμπιδάκης Νικόλαος, Κοτρωνάκης Κωνσταντίνος, Μαμωνά Αναστασία, Σταθάκης Δημήτριος. Ο Κισαμίτης Καρεφυλλάκης Σταύρος θα κατέβει επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο της Χ.Α στο Ηράκλειο όπως και στις προηγούμενες εκλογές!
ΚΚΕ
Μπάμπης Λουτσέτης, Νίκος Βουρλάκης, Αλέκα Κουμάκη, Αλέκος Μαρινάκης, Νικήτας Μελισσάκης, Φώτης Ρηγανάκος
Ανεξάρτητοι Έλληνες
Παντελής Καπαρουδάκης,  Μιχάλης Αλεξάκης, Κώστας Γύπαρης, ο Κισαμίτης Θεόφιλος Χριστουλάκης, Σαπουνάκης Παναγιώτης και Ψαράκη-Ποποδάκη Ιωάννα. 
ΔΗΜΑΡ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ
Μιχάλης Μπονατάκης, Ρούλα Καστρινάκη, Κώστας Τζωρτζάκης, Μέλπω Σκουλά.
«Το Ποτάμι»
Πέραν της υποψηφιότητας του Προέδρου του κόμματος Σταύρου Θεοδωράκη, υποψήφιοι θα είναι ο Γιώργος Μαρακάκης, Δάφνη Μανουσάκη, Μανώλης Νικολούδης, Μανώλης Σηφοδασκαλάκης και η Φτυλιτάκη Νίκη.
Το Κίνημα Δημοκρατικών Σοσιαλιστών
Ζεκάκη Σγουρομάλλη Σοφία, Μαρακάκης Γιάννης, Πολυουδάκης Γιώργος, Σαμιωτάκης Αντώνης, η Κισαμίτισα Σημαντηράκη Αριστέα και ο Χαλακατεβάκης Ηλίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: