Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 1-1

Δεν θα γράψω για τον αγώνα, μιας και η ομάδα έπαιξε όπως παίζει εδώ και καιρό στην έδρα της, δίνοντας δικαιώματα στους ανίσχυρους και φλύαρους φιλοξενούμενους της....να την κοροϊδεύουν και να τις "παίρνουν" ότι με κόπο κέρδισε στα προηγούμενα παιχνίδια !!!
5 αμυντικοί και μόνο ένας στην επίθεση, σημαίνει ότι φοβόμαστε ακόμα και την σκιά μας, όμως μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, έχει το καλύτερο υλικό σε ολάκερη την Γ΄Εθνική, έχει μια συμπαγή διοίκηση και ειδικά όταν παίζει εντός έδρας, θα πρέπει να την φοβούνται και να την "νοιώθουν"...και όχι να φοβάται. Θα πρέπει οι φιλοξενούμενοι να νοιώθουν άβολα και ανίσχυροι και να χάνουν στην κυριολεξία τον "μπούσουλα" ... και όχι να μας "παίζουν" κορόιδο!!
Κάτι φταίει λοιπόν και αυτό το κάτι το βλέπουμε να συμβαίνει εδώ στο γήπεδο μας.... !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: