Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΠΕΡΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ….ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ. Ο ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ!

Προσωπικά ενθυμούμαι τα διαγγέλματα του Χίτλερ για μια ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ στην Ευρώπη και δυσπιστώ και φοβούμαι για όλους εκείνους που είτε από άγνοια είτε από παραπλάνηση προπαγανδίζουν ναζιστικά συνθήματα.
Οπωσδήποτε ο Χριστιανισμός που σέβεται τον άνθρωπο ως εικόνα του Θεού και αρνείται να ανταλλάξει την πνευματικότητα του με οποιοδήποτε υλικό αντάλλαγμα και αντιτίθεται σε τέτοια ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ όπως την σχεδιάζουν οι σημερινοί σχεδιαστές της .
«Τι γαρ ωφελήση άνθρωπον εάν τον κόσμο όλον, κερδίση και ζημιωθή την ψυχήν αυτού»
Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ προτείνει την δική του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.
Μια ενότητα ανθρώπων και λαών μέσα στο πνεύμα της Ελευθερίας ,της Δικαιοσύνης και της Αγάπης του ΧΡΙΣΤΟΥ.
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ του Χριστού ξεκίνησε το 33 μ.χ στο Ιεροσόλυμα με τρεις χιλιάδες πιστούς και σήμερα αριθμεί περί τα δύο δισεκατομμύρια ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ απλωμένους σε όλο το πρόσωπο της Γης.
Παπαδημητράκης Γιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: