Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ- ΑΟ ΧΑΝΙΑ 1-0

Φιλική νίκη απέναντι στον Α.Ο. Χανιά με σκορ 1-0 πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου η ομάδα μας στο Δημοτικό Στάδιο Κισάμου. Το μοναδικό γκολ της φιλικής αναμέτρησης σημείωσε στην εκπνοή ο Κοκάκης, αφού προηγήθηκε σουτ του Μποτωνάκη στο δοκάρι. Στο 60' ο Πετράκης απέκρουσε πέναλτι του Καραλή, διατηρώντας το "μηδέν" για την εστία της ομάδας μας. 
Διαιτητής: Μπερτάκης Βοηθοί: Πατεράκης-Μπαντά 
Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Σελινιωτάκης, Τζανής, Σουμπασάκης, Φραγκουλάκης, Κιπτίου, Μποτωνάκης, Βλάχος, Μπερνιδάκης, Στεφανίδης. Έπαιξαν και οι Πετράκης, Ζαχ. Κομπογεννητάκης, Λευτ. Κομπογεννητάκης, Μπάτζιο, Βιδάλης, Σπαθάρας, Κοκάκης, Τσικουδάκης, Λούις Μπεσόν, Μπέκας, Πενταράκης. 
Α.Ο. Χανιά (Σταύρος Παπανδρέου): Σικαλιάς, Μανωλάς, Εσόνο, Παγώνης, Γκότοβος, Κοντέων, Γκούμας, Σιλιγαρδάκης, Οικονομόπουλος, Πάγκαλος, Μαρτσάκης. Έπαιξαν και οι Μαρκαντωνάκης, Ταταράκης, Ταμπάκης, Ανδρέου, Πάτας, Καραγιάννης, Καμινιώτης, Σούκιας, Γανωτής, Μάνικος, Καραλής, Ευαγγέλου, Επιτάσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: