Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

Στον Δραπανιά μαζεύουν υπογραφές για να σταματήσει το έργο του κόμβου. Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν υπογράψει προσπαθώντας να κάνουν αυτό που θα έπρεπε να είχαν κάνει εξ αρχής. Ο κόμβος δεν έπρεπε να γίνει έτσι και τόσο βιαστικά.... Δυστυχώς τώρα είναι πολύ αργά και το μόνο που θα καταφέρουν όλοι αυτοί είναι να πάνε μέσα για παρεμπόδιση δημόσιου έργου!!!
Ο κόμβος θα γίνει είτε μαζεύουν υπογραφές ή όχι, βέβαια σήμερα το ζητούμενο που είναι και υποχρέωση όλων αυτών που ήθελαν εκεί τον κόμβο....  είναι να τελειώσει επιτέλους αυτό το έκτρωμα για να μην θρηνήσουμε θύματα!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: