Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΣΚΟΤΩΣΤΡΑ ΑΠΟ ΝΩΠΗΓΕΙΑ ΩΣ ΚΙΣΑΜΟ

Διακοπή κυκλοφορίας για έναν μήνα στο τμήμα του Βόρειου Οδικού Αξονα Κρήτης και ειδικότερα στη νέα εθνική οδό Χανίων – Κισάμου, από τα Νωπήγεια έως τον κόμβο Κισάμου, για την εκτέλεση εργασιών, αποφάσισε η Αστυνομία ύστερα από έγγραφο του ΟΑΚ, από το Σάββατο 3 Ιανουαρίου έως και στις 2 Φεβρουαρίου 2015.
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο σκοπός των εργασιών είναι η αποκατάσταση βλάβης του οδοστρώματος και η αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα «από τον ήδη υπάρχοντα σε αντιολισθητικό, πλησίον του κόμβου των Νωπηγείων έως και τον κόμβο Κισάμου»
Οι εργασίες εντάσσονται στο πλαίσιο της μελέτης του έργου ολοκλήρωσης της β΄φάσης παράλληλων έργων Γαλατάς – Κολυμπάρι – Καστέλλι του ΒΟΑΚ από την εργοληπτική εταιρεία “Τομές Α.Τ.Ε.”.
Ακόμα σημειώνεται ότι οι εργασίες θα εκτελούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας και κατά τις ώρες 7 π.μ. – 4 μ.μ..
Η κυκλοφορία των οχημάτων που κατευθύνονται στην Κίσαμο θα διοχετεύεται στην παλαιά εθνική οδό Χανίων – Κισάμου από τον κόμβο Νωπηγείων ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Χανιά θα διοχετεύεται στην παλαιά εθνική οδό Χανίων – Κισάμου από τον κόμβο της Κισάμου.

Τώρα να κάτεχα θα κλείσουν και τις παράνομες εισοεξόδους αυτού του κομματιού; Θα φτιάξουν και τον κόμβο στον Δραπανιά; ...ή θα φάνε πάλι το χρήμα προσποιούμενοι έργα;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΟΜΒΟΣ ΣΤΑ ΝΟΠΙΓΕΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΖΩΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΙΚΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΩΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
[ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΣΤΟΝ Ν.Ε.Ο ΓΙΑΤΙ¨¨ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΠΡΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΕΣ]