Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

ΚΟΙΤΑ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ;

Τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Δήμο Κισσάμου, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, συνελήφθησαν δεκατρία άτομα, ηλικίας από 28 έως 70 ετών, για  παραβάσεις Νομοθεσίας περί παιγνίων.
Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «Καφενείο», ιδιοκτησίας 47χρονου, όπου κατά τη διάρκεια αυτού, διαπιστώθηκε, ότι ο 47χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, είχε επιτρέψει, την παράνομη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου ¨Ζάρια¨, στο οποίο συμμετείχαν δώδεκα (12) ημεδαποί οι οποίοι και συνελήφθησαν.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και στο χώρο του καταστήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε συνολικά, το χρηματικό ποσό των 8.020 ευρώ ως προερχόμενο από την διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου και ένα ζεύγος κύβοι (ζάρια).
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
Γράφουν τα Χανιώτικα ειδησιογραφικά σαιτ,

Πρώτη φορά συμβαίνει στην Κίσαμο και είμαι σίγουρος οτι δεν θα ξαναγίνει......χαχααχαχ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: