Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΑΣ

Εκ της Ερανικής Επιτροπής ανεγέρσεως Ι. Ναού Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού ανακοινώνεται ότι, κατόπιν αιτημάτων πιστών που επιθυμούν να προσφέρουν την αγάπη τους για την ανέγερση του πρώτου Ιερού Ναού αφιερωμένο στον Όσιο Νικηφόρο τον Λεπρό, έχει ανοιχθεί ειδικός Τραπεζικός Λογαριασμός στο όνομα: «Ι. Ναός Αγ. Κωνσταντίνου Συρικαρίου», Ερανική Επιτροπή, Αριθμός Λογαριασμού: 390/296090-78, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, με σκοπό την συλλογή χρημάτων για την ανέγερση του Ιερού Ναού αφιερωμένου στον Όσιο Νικηφόρο τον Λεπρό, στο Συρικάρι Κισάμου, γενέθλιο γη του Οσίου Νικηφόρου.
naos osiouΌσοι επιθυμούν παρακαλούνται όπως χρησιμοποιούν τον λογαριασμό αυτό, με πλήρη στοιχεία τους, για να λαμβάνουν νόμιμη απόδειξη. Περαιτέρω πληροφορίες τηλ. 28220-22107, κιν. 6974843591 π. Εμμανουήλ Μπαργιωτάκης. Στην Ερανική Επιτροπή μετέχουν θεσμικά πρόσωπα όπως ο Δήμαρχος Κισάμου, ο Αρχ. Επίτροπος της περιοχής, συγγενείς του Οσίου, κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: