Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ .... ΑΜΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ


Ποινή φυλάκισης 7 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Δικαστήριο στον νυν δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη για υπόθεση που σημειώθηκε τον Φεβρουάριο του 2007, όταν ο ίδιος βρισκόταν στη θέση του υπεύθυνου τεχνικών έργων του δήμου Ηρακλείου. Ο κ. Μαμουλάκης κρίθηκε ένοχος κατά πλειοψηφία για σωματική βλάβη από αμέλεια.
Νεαρή γυναίκα, που διένυε τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ περπατούσε στο κέντρο του Ηρακλείου, έπεσε σε ανοιχτή λακκούβα με καλώδια, στο ύψος της πλατείας Κορνάρου. Η γυναίκα έπεσε σε λακκούβα έργου, που παρέμενε σε αναμονή από το 2003, έως ότου επιλεγεί ο φωτισμός που θα εγκατασταθεί.
Η εγκυμονούσα έσπασε το πόδι της .....
..και μάλιστα αναγκάστηκε να υποβληθεί σε καισαρική τομή για να γεννήσει, ενώ πέραν του κ.Μαμουλάκη, έχει στραφεί και εναντίον του δήμου Ηρακλείου, με αγωγή που βρίσκεται ακόμη στο διοικητικό πρωτοδικείο.
Ο Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε στην απολογία του ότι ουδέποτε είχε ενημερωθεί για την κακοτεχνία, ενώ σημείωσε ότι λίγο παρακάτω υπάρχει διάβαση πεζών, την οποία όμως κανένας δε χρησιμοποιεί για να διασχίσει το δρόμο, ενώ αναφερόμενος στην επίμαχη λακκούβα, είπε πως είχε καλυφθεί, αλλά πιθανότατα με τη βροχή, το χώμα παρασύρθηκε και η λακκούβα άνοιξε ξανά.
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: