Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΑ

Τελικά σταμάτησαν να πέφτουν φύλλα από τον Φίκο της πλατείας Τζανακάκη... όχι δεν έγινε θαύμα απλά ....πέσανε όλα!! Πάντως είναι σίγουρος ότι η πλατεία τώρα θα γίνει ομορφότερη τώρα που θα βάλουν και οι υπόλοιποι τα ψάθινα εκτρώματα....
Κανείς από την δημοτική αρχή μας δεν περνά την Ηρώων Πολυτεχνείου και δεν ξέρει τι γίνεται κάθε μεσημέρι στην πλατεία ΟΤΕ.... Μάλλον για να μην μπλέκονται στην κίνηση και να διευκολύνουν τα λεωφορεία ώστε παρκάρουν ανενόχλητα..
Τα δίκτυα ύδρευσης είναι σε κακή κατάσταση, αλλά αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά του δήμου για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλουν καθημερινά να διορθώνουν το χιλιοτρύπητο δίκτυο... πάντως με την ευκαιρία του βιολογικού θα βρεθούν και κάποιες "τρύπες" που τρέχουν χρόνια το νεράκι μας!!!
Για τις λακκούβες δεν το ξαναλέμε.... αλλά εκεί στην Παπαγιαννάκη είναι δυο που αν κάποιο παιδί πέσει μέσα θα χρειαστεί σκάλα για να βγει.... φυσικά ξέρω η άσφαλτος μπαίνει το καλοκαίρι...οκ μόνο που δεν ξέρω ποιο καλοκαίρι..του 2015 ή του 2016;
Αν οι υπόλογοι δεν μπορούν εμπεδώσουν ότι η λέξη  Κί(σ)σαμος γράφεται με ένα Σ τότε πως θέλουν οι πολίτες να το κάνουν;  Για παράδειγμα κοιτάξτε την πρόσκληση ψηλά-ψηλά!!!
Κι όμως κάποιοι δεν συγκοινωνούν με το μυαλό τους..... 9 μποφόρ νοτιάς τα πάντα στον αέρα και οι εργατικοί σκέφτηκαν σήμερα να κάψουν τις φούντες......Η πυροσβεστική δεν έχει σταματήσει να τρέχει ....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αμα παει κανεισ στην εσπεριδα να πει σε κανενα ψευτοκουλτουριαρη καθηγητη που θα ειναι σιγουρα εκει να αλλαξουν επιτελουσ την σημαια κουρελι εξω απο το λυκειο..