Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΠΙ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ


Γράφουν τα Χαν. Νέα "Για τον Κισαμικό το να φτάσει τους 27 βαθμούς στις δύο τελευταίες αγωνιστικές σημαίνει και αυτομάτως άνοδο παρότι το όριο σήμερα είναι οι 28. Διότι οι ισοβαθμίες είναι υπέρ της ομάδας του Καστελίου, όπως και για τον Ηρόδοτο, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και για τον ΠΑΟΚ, την Αναγέννηση ή τον Γιούχτα. Θυμίζουμε σήμερα τη βαθμολογία και τα δύο τελευταία παιχνίδια των 5 ομάδων που διεκδικούν τα 4 εισιτήρια, αφού ήδη ΠΟΑ και Ερμής έχουν εξασφαλίσει την άνοδο και μαθηματικά:
Ομάδα (βαθμ.)      17η αγων.      18η αγων.
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (27)       Πατούχας*    ΟΦΙ*
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (26)    ΠΟΑ*           Ερμής
ΓΙΟΥΧΤΑΣ (26)         ΟΦΙ             ΠΑΟΚ*
ΠΑΟΚ (24)               ΑΕΚ*            Γιούχτας
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (21)   Ερμής           ΑΕK*
Με αστερίσκο τα εκτός έδρας παιχνίδια. Πάμε τώρα στα αποτελέσματα μεταξύ των ομάδων που θα μπορούσαν να ισοβαθμούσαν στους 27 βαθμούς το ανώτερο όριο που μπορεί να φτάσει και μάλλον θα φτάσει η Αναγέννηση έχοντας να αντιμετωπίσει δύο αδιάφορες ομάδες. 
.....
Συμπέρασμα: Είτε στην διαφορά τερμάτων είτε για ένα βαθμό ο σύλλογος του Καστελίου υπερτερεί της ομάδας της Ιεράπετρας και για τον λόγο αυτό μετά τον Ηρόδοτο οι 27 βαθμοί σημαίνουν άνοδο. Κάτι που δεν ισχύει για Γιούχτα, ΠΑΟΚ και βέβαια!

Εγώ σαν "έμπειρος" λέω οτι τέτοια ανάλυση δεν χρειάζεται ....απλά και ωραία σφάζουμε 3-4 αρνιά τα βάζουμε στο φούρνο και παίρνουμε τηλέφωνο στα Ζωνιανά ότι θα γιορτάσουμε μαζί την μεθεπόμενη Κυριακή την άνοδο και των δυο ομάδων στην Γ' Εθνική, στο Καστέλλι. Απλά και σταράτα..


Δεν υπάρχουν σχόλια: