Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΑ

WEB τηλεόραση στην Κίσαμο, από την Μητρόπολη Κισάμου! Ενδιαφέρον, ψάχνω συμπαρουσιαστή-τρια, για να λέμε τα κακώς κείμενα.... άνευ λογοκρισίας!!! Αν και είμαι σίγουρος ότι θα μας "κόψουν" στο άψε σβήσε!!!
Ληστεία σημειώθηκε πάλι στα ΕΛΤΑ ...λίγο πριν τις 08:00 το πρωί στο ... Ηράκλειο. Αλήθεια η δική μας υπόθεση που βρίσκεται;
Την Παρασκευή 17 Μαΐου αρχίζουν οι πανελλαδικές για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων και τη Δευτέρα στις 20 για τους μαθητές των ΕΠΑΛ. Καλή επειτυχία στα παιδιά. 
Απαγορεύτηκε το ψάρεμα του ξιφία για ένα μήνα.... σιγά τα ωά, ψάρι για ψάρι δεν έχει μείνει και προσπαθούν με μηνιαίες απαγορεύσεις να το πολλαπλασιάσουν. Αν δεν κλείσουν την θάλασσα για κάμποσα χρόνια δεν υπάρχει μέλλον για τα ψάρια, ειδικά στον κόλπο της Κισάμου!!
Σε λίγες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν οι πρώτες κλινικές δοκιμές για την ελληνική ασπιρίνη. Το μοναδικό και θαυματουργό σκεύασμα γεννήθηκε στην Κρήτη από καθηγητές της ιατρικής και της βιολογίας....λάθος όχι το μοναδικό .... κάποτε υπήρχε και το καραμπάσι το θυμάστε;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

με πουλησες η μου φαινεται?

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Καθόλου... αντε κάνε την αίτηση και οτι βγει.... θέματα υπάρχουν πολλά!!!

Ανώνυμος είπε...

ok shmera to apogeyma!