Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΜΕΛΕΤΗ.... ΠΟΙΑ ΜΕΛΕΤΗ;


Από τα ψεσινά Χαν. Νέα....Στην Κίσαμο έχει εγκριθεί η χωροθέτηση του τουριστικού λιμένα Κισάμου Ν. Χανίων, δυναμικότητας 180 θέσεων ελλιμενισμού σκαφών αναψυχής, με Φορέα διαχείρισης το Λιμενικό Ταμείο Ν. Χανίων, ο οποίος πρόκειται να κατασκευαστεί στα ανατολικά του υφιστάμενου λιμένα.
Το Λιμενικό Ταμείο προτίθεται να προχωρήσει στη διενέργεια διεθνούς διαγωνισμού για το έργο, με τίτλο 'Σύμβαση παραχώρησης του έργου μελέτη, κατασκευή, χρηματοδότηση Τουριστικού Λιμένα Κισάμου Ν. Χανίων και ανάληψη της λειτουργίας, εκμετάλλευσης και συντήρησης του ολοκληρωμένου έργου Τουριστικού Λιμένα Κισάμου' προκειμένου να βρεθεί ιδιώτης.
Δηλαδή απλά τα πράγματα..μην περιμένετε ποτέ να δείτε μαρίνα στην Κίσαμο ...δεν υπάρχει ακόμα μελέτη!! 
-Αλήθεια που είναι οι κύριοι που έλεγαν ότι είχαν βρει και τους ιδιώτες και σε λίγο καιρό θα ήταν έτοιμη;  
Διαβάστε και την δήλωση του προέδρου του Λιμενικού Τ. κ. Μπροκαλάκη "Πρόθεσή μας, με τη βοήθεια του Υπ. Τουρισμού, είναι να προχωρήσουμε σε διαγωνισμό για τη σύμβαση παραχώρησης, ώστε ιδιώτης να μελετήσει, να κατασκευάσει και να διαχειριστεί τη μαρίνα και να δούμε στη συνέχεια και τα ανταποδοτικά τέλη για την τοπική κοινωνία και το Λ.Τ"....Καληνύχτα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: