Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΠΟΑ-ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ

Live στις 15.00 από το Ηράκλειο αθλητικό ράδιο
10' λεπτό  μεγάλη ευκαιρία για τον Κισαμικό με τον Σταυρακάκη που πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά πλάσαρε από πλάγια άουτ!
18' λεπτό φάουλ του Σκουλούδη κεφαλιά Μαραγκάκη και 1-0
31' λεπτό δοκάρι για τον ΠΟΑ με τον Σκουλόυδη
40' λεπτό διπλή ευκαιρία για τον ΠΟΑ αλλά ο Συροκάκης εξουδετέρωσε τα σουτ των Μαραγκάκη και Σκουλούδη
50'λεπτό και 1-1 με πέναλτυ που εκτέλεσε ο Σταυρακάκης
63' λεπτό ο Δρακάκης αστοχεί από κοντά για το 1-2!
72' λεπτό ο Δαμανάκης χάνει τεράστια ευκαιρία με άδειο τέρμα
76' λεπτό σουτ του Γιακουμάκη ο Συροκάκης διώχνει σε κόρνερ
80' λεπτό κόρνερ για τον ΠΟΑ κεφαλιά του Γιακουμάκη και 2-1
και τώρα όλα για όλα με Ερμή Ζωνιανών!!!

1 σχόλιο:

aaasss είπε...

τι θα γινει πια με τον κισσαμικο? με τετοιο ροστερ και πρεπει να φτασουμε στην τελευταια αγωνιστικη για να παρει την ανοδο?δε ζω στο καστελι και δεν τα ξερω απο μεσα τα πραγματα αλλα το καλοκαιρι θα πρεπει να υπαρξουν πολλες αλλαγες...(δεν θελω να πιστευω πως υπαρχει εστω και μια πιθανοτητα να χασουμε το επομενο ματς)