Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Ο ΟΣΙΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ Ο ΛΕΠΡΟΣ


Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνεται ότι κατόπιν της πρόσφατης Πατριαρχικής και Συνοδικής Πράξης Αγιοκατάταξης του μοναχού Νικηφόρου Τζανακάκη, εκ του χωρίου Σηρικαρίου Κισάμου, της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, ο πρώτος επίσημος εορτασμός της ιεράς μνήμης του Οσίου πατρός ημών Νικηφόρου του Λεπρού θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013". 
Η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία θα τελεστεί στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου (κεντρική) και θα τεθεί προς προσκύνηση τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: