Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ


Οι πολίτες μπορούν να μην πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας, κάνοντας μία υπεύθυνη δήλωση, όπου θα αναφέρουν ότι δεν μπορούν να πληρώσουν για «λόγους ανωτέρας βίας» και ότι δεν έχουν κινήσει το αυτοκίνητό τους, δήλωσε στην εκπομπή των Μάνου Νιφλή και Μαίρης Πολλάλη, στον Real fm, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος....
 Ο κ.Kαπερνάρος ανέφερε ότι κάθε πολίτης, μπορεί να μην πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας, «κάνοντας μία υπεύθυνη δήλωση όπου θα αναφέρει ότι για λόγους ανωτέρας βίας, δεν μπορεί να πληρώσει τα τέλη και ότι δεν έχει κινήσει το αυτοκίνητό του, επειδή δεν είχε χρήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: