Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

ΠΟΝΤΙΟΙ ΠΙΛΑΤΟΙ.....

Πρώτα δίνει την συγκατάθεση και μετά προσπαθεί να αναιρέση την απόφαση του υπουργού..... η περιφέρεια. Είμαστε για κλάματα. Φυσικά ούτε ίχνος μεταμέλειας τουναντίον υπάρχουν και απειλές...... Σαδεντρεπόμαστε!!! 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

όπως λένε στην κίσσαμο , "το καζίκι το έχουν αυτοί στον πισινό τους" .
αφήστε τους όσο και να τους πληγώνει και να προσπαθούν να το βγάλουν αυτό μπαίνει όλο και πιο βαθειά , αυτό που δεν έχω καταλάβει απόλυτα ακόμα είναι μήπως τελικά το ευχαριστιούνται κιόλας , όλη η κοινωνία της ΚΡΗΤΗΣ (και οχι μόνο) και το γράφω με κεφαλαία ,για να επισημάνω το κράξιμο που θα φάνε!!!!