Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

Μόλις τώρα τέλειωσε η συνέντευξη τύπου των επικεφαλής των παρατάξεων του Δήμου Κισάμου σχετικά με τις παράνομες αποφάσεις που έδωσαν άδειες λατομείων στο Λαφονήσι.....
Σύσσωμη η δημοτική αρχή (η μείζονα αντιπολίτευση είχε μια απουσία) αποφάσισε όπως μαζί με τον περιφερειάρχη τους βουλευτές του νομού να ζητήσουν από τον υπουργό να ανακαλέσει τις αποφάσεις, ίσως γίνει επίσκεψη για τον λόγο αυτό στην Αθήνα  καθώς και από τον κ. Δεικτάκη της Γ.Γ αποκεντρωμένης διοίκησης να ανακαλέσει και αυτός την απόφαση του που τόσο μας έβλαψε.... πάντως το καλό ήταν ότι επιτέλους κάποιοι κατάλαβαν τους εμπαιγμούς που γίνονται από τα κομματικά "λυκόσκυλα" και ζήτησαν την παραίτηση του κυρίου Καλογερή που ..έκανε πως δεν ήξερε τι γινόταν!!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά σιγά θα πρέπει να ζητούμε και παραιτήσεις δημ. συμβούλων για τη στάση τους στο θέμα των λατομείων.. μην ξεχνάμε την ανοικτη επικοινωνία δημ. συμβούλου από τα εννιά χωριά την ώρα της επίσκεψης του Καλογερή και των συνοδών του στο Στόμιο, με τον κ. Σφακιανάκη Αντώνη...ή μήπως τα ξέχασε;

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Αυτό είναι πολύ σοβαρό θέμα...ποιοι άραγε το ξέρουν;

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη λίγοι το ξέρουν, αυτοί που τον έπιασαν στα πράσα, αλλά πολλοί θα το μάθουν, γιατί ο εν λόγω κύριος έχει εκφραστεί πολλές φορές υπερ των λατομείων (υπό προυποθέσεις βεβαίως) και σε δημοτικά συμβούλια... η φωνή κ τα αυτιά του Σφακιανάκη μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.

Ανώνυμος είπε...

Το όνομα του "κυρίου" αυτου πρέπει να γίνει γνωστό γιατί πρέπει να καταλάβει ο κόσμος περί τίνος πρόκειται,και σε ποιους δώσαμε την εντολή να αποφασίζουν για το μέλον αυτου του τόπου !!!