Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΗΦΟΡΕΣ

Πανέμορφοι έγιναν οι δρόμοι προς το Τελωνείο .... έρχεται η Κυριακή και οι επίσημοι θα κατηφορίσουν προς τα εκεί μετά την λειτουργία .....Είναι παράδοση πλέον.... όχι τα Θεοφάνια αλλά να καθαρίζουμε μια μέρα νωρίτερα τα μέρη που θα πάνε οι κουστουμάτοι.... σειρά έχουν οι δρόμοι προς το Τελωνείο. Και αυτό αν ρωτήσουμε κάποιον το λέμε..ΕΡΓΟ, όχι υποχρέωση... αλλά έργο!!! Να προσέξετε μόνο μην μπλεχτειτε στους μονόδρομους όσοι κατηφορήσετε!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που είναι τραγελαφικό είναι ότι ο αντιδήμαρχος πανηγυρίζει για το αυτονόητο . απιστευτο !!!

Ανώνυμος είπε...

καλά αυτές οι πέτρες στην είσοδο δεν είναι πραγματικά "φοβερή ιδέα" , αλλά είναι καλύτερα να βάλουν να τις φυλάνε οι υπαλλήλοι του δήμου γιατί κάποια στιγμή μπορεί να ληφτούν και να τις χρησιμοποιήσει ο λαός της κισσάμου κατακέφαλα

Ανώνυμος είπε...

οχι πολλα πολλα για τον νεο αντιδημαρχο γιατι εχασε το νοικι απο την εφορια και εχει τισ μαυρεσ του...

Ανώνυμος είπε...

να τι λες , εγώ έμαθα ότι πήγε το Ελληνικό Κράτος στα δικαστήρια και του ζητάει διαφυγόντα κέρδη , ψυχική οδύνη και ανεπανόρθωτη βλάβη της οικογενειακής του περιουσίας.
βέβαια αυτός ήταν ο ζόρες του και όχι ότι ο κισσαμίτης τώρα είναι υποχρεωμένος να πηγαίνει στα χανιά και ότι αυτό θα φέρει στην τοπική οικονομία , βέβαι καλό είναι και το κεπ της εφορίας κάτι θα δίνει και αυτό αρκεί να θεσμοθετηθεί και να μην μήνει άτυπα στην πόλη μας