Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;

Αλήθεια τι απάντησε ο αντιπεριφερειάρχης μας, για την αληθινά πολύ τολμηρή και καθωσπρέπει επίθεση του δημάρχου μας...."είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω την παραίτησή του, ειδικά μάλιστα, αν δεν μπορέσουμε άμεσα να θεραπεύσουμε την υπόθεση. Το τι θα πράξει ο ίδιος και ο κ. Αρναουτάκης είναι δικό τους θέμα. Σίγουρα δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό με τον κ. Καλογερή -το αντίθετο μάλιστα- αλλά πιστεύω ότι υπηρετώντας τη θέση στην οποία μας έταξαν οι πολίτες και εγώ υποχρεούμαι να το ζητήσω και αυτός υποχρεούται να το πράξει"!
Μάλλον το καθαρογράφει και αργεί....Πάντως είμαι σίγουρος ότι θα απαντήσει..... γιατί άμα κάτσει στα "αυγά" του, τότε χαιρέτα μου τον πλάτανο Αποστόλη !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: