Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΟΤΕΡΑ


Του Ναπολέων Σαραντίδη
Μεγάλη αστυνομική επιχείρησης εκκένωσης ενός ξενοδοχείου το οποίο είναι «καταλάβει» αλλοδαποί, πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα στο Κολυμπάρι Χανίων.
Το ξενοδοχείο που βρίσκεται στον Σκουτελώνα, ενώ δίπλα του λειτουργεί και παιδικός σταθμός του δήμου Πλατανιά, έκλεισε μετά το τέλος της τουριστικής περιόδου.
Έτσι βρήκαν την ευκαιρία διάφοροι αλλοδαποί να μπουν μέσα παραβιάζοντας τις πόρτες και να το χρησιμοποιήσουν ως κατάλυμα. 
Μετά από σχετικές καταγγελίες, σήμερα τα ξημερώματα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων επικουρούμενοι από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, πραγματοποίησαν έφοδο στο ξενοδοχείο.
Μέσα σε αυτό βρήκαν και συνέλαβαν 13 αλλοδαπούς, από διάφορες Αραβικές χώρες, από τους οποίους οι 10 διέμεναν παράνομα στην χώρα και άμεσα κινήθηκαν διαδικασίες για την απέλασή τους.

Το θέμα είναι ότι όλους αυτούς τους βλέπω στην πλατεία μας τις επόμενες μέρες να κάνουν πιάτσα.....αλήθεια εμείς με ποιο τρόπο θα κάνουμε καταγγελία για την οικία Ανουσάκη που την έχουν καταλάβει οι "φιλοξενούμενοι μας" εδώ και 3 χρόνια; Ήδη οι πόρτες και τα παραθύρια της οικίας έγιναν καυσόξυλα .......

Δεν υπάρχουν σχόλια: