Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΟΥ......


Το είχαν υποσχεθεί.. ότι θα παραιτηθούν... να μια καλή περίπτωση να το κάνουν...εξάλλου ο λόγος μετράει πάντα!!!!

ΠΡΟΣ: Δήμο Κισάμου
            Δήμαρχο κο Γεώργιο Μυλωνάκη                                   9-1-2013
 Έχουμε πληροφορηθεί  ότι εκτός από τις 114 ΔΟΥ οι οποίες παρέμειναν εν λειτουργία, θα παραμείνουν  άλλες έξι (6)  δηλ στο σύνολο της χώρας 120.
Κε Δήμαρχε με όπλο την απόφαση για παραίτηση όλων των αιρετών του Δήμου Κισάμου εξαιτίας της παύσης λειτουργίας  της ΔΥΟ Κισάμου, αλλά και την ταλαιπωρία που υφίστανται οι πολίτες, σας προτείνω να ενεργοποιηθούμε άμεσα  και να διεκδικήσουμε την επαναλειτουργία  της ΔΟΥ Κισάμου η οποία σας υπενθυμίζω ότι ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη ΔΟΥ Ν. Χανίων,  η Κίσαμος είναι η δεύτερη μεγαλύτερη  πόλη μετά τα Χανιά  και η μοναδική η οποία στο Εγκεκριμένο Περιφερειακό Χωροταξικό Σχεδιασμό της Κρήτης θεωρείται οικιστικό κέντρο Γ ενισχυμένο.
Κατά την άποψη μου τα στοιχεία  αυτά καθιστούν  το στόχο  της επαναλειτουργίας  της ΔΟΥ  εφικτό εάν  εμείς επιδείξουμε την αναγκαία αποφασιστικότητα  και ενεργητικότητα  που έως τώρα δεν έχουμε  επιδείξει.
Για την ελάσσονα αντιπολίτευση 
 Ο Επικεφαλής
ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πάλι μόνος σου , αλλά μπράβο σου που επιμένεις!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφού δεν ενδιαφέρετε κανείς άλλος....
έτσι για να καταλάβουν οι Καστελλιανοί τι χάσανε....
Χάσανε την ευκαιρία να έχουν τον ποιο ικανό ΔΗΜΑΡΧΟ ! ! !