Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ΤΟΥΡΤΟΥΡΙΖΟΥΝ

Σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος οι δήμοι διαθέτουν αίθουσες για τους άστεγους, τις κρύες νύχτες..... ακόμα και στα Χανιά. Στην Κίσαμο μιας και φτάσαμε σε αυτήν την κατάσταση να υπάρχουν τόσοι και τόσοι λαθρομετανάστες... δίχως φαΐ και ύπνο δεν θα ήταν άσχημο να τους δώσουμε και τα υπόλοιπα ακατοίκητα μας....Του Ζωγράφου το σπίτι φούλαρε, του Λαρετζάκη επίσης, στην παραλία οτι ακατοίκητο ή εγκαταλελειμμένο γεμάτο. ......
Αλλά θα μου πείτε ποιος θα ενδιαφερθεί...... 
Υ.Σ Πληροφορίες σχετικά με την φιλοξενία στα Χανιά παρέχονται είτε αυτοπροσώπως από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων στο ισόγειο του Δημαρχείου Χανίων κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ή στο τηλέφωνο της Υπηρεσίας στο τηλ. 28213 41691 – 693 – 694-697 ενώ καθημερινά μετά τις 16.00, ενημέρωση και πληροφορίες θα δίδονται από τη Δ/νση Δημοτικής Αστυνομίας στο τηλέφωνο 28213 41650-651. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: