Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΣΕ 14 ΛΙΜΑΝΙΑ 413 εκ Ε ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ


.... στοχεύει η Εθνική Στρατηγική Λιμένων για την περίοδο 2013-2018 που έδωσε χθες στη δημοσιότητα το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου.
Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η ανάπτυξη, οργάνωση και λειτουργία τουριστικών λιμένων ως δίκτυα μαρινών και τουριστικών καταφυγίων που θα παρέχουν πλήρεις υπηρεσίες σε ιδιωτικά τουριστικά σκάφη (π.χ. ιστιοπλοϊκά, γιοτ) ώστε να διευρυνθεί το τουριστικό προϊόν προς όφελος των τοπικών κοινωνιών..... 
-Να μια καλή ιδέα και για μας, να αξιοποιήσουμε το λιμάνι μας και την πολυσυζητημένη και μοναδική οριοθετημένη μαρίνα μας ..... Είμαι σίγουρος ότι το ξέρουν οι εκλεκτοί ειδικοί σύμβουλοι μας, ώστε να προχωρήσουμε σε έργα τουριστικής ανάπτυξης!!!!

2 σχόλια:

Κουκουράκης Κων/νος είπε...

Με τις απανωτές, στριμωγμένες και με λειτουργικές χρήσεις που έχουν βάλει το λιμάνι της Κισσάμου θα παραμείνει "κακορίζικο" εκτός αν υπάρξουν γενναίες αποφάσεις και τομές.
Όσον αφορά την μαρίνα είχα δηλώσει και το επαναλαμβάνω ότι έτσι όπως ενήργησαν ούτε στα επόμενα 100 χρόνια δεν πρόκειται να υλοποιηθεί διότι απλούστατα:
α) Δεν είναι βιώσημη
β) Η χρήση της μαρίνας σε εκείνο το σημείο συγκρούεται με άλλες χρήσεις οχλούσας.

Ανώνυμος είπε...

καλά ρε κουκουρα ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι δεν τους απασχολεί αυτό το θέμα , τι πάει να πει βιώσιμη και οχλούσες , συνδιαμαγή και ψήφους με το φτωχό μυαλουδάκι τους δεν φέρνει , όραμα δεν έχουν , άρα μείνε μόνος σου να οραματίζεσαι μία κίσσαμος του όπως έπρεπε να ήταν