Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΟ 1-1-2013

Με τις διατάξεις της περ. 4, από 1.1.2013 τα μέλη των δημοτικών συμβουλίων, των οικονομικών επιτροπών των δήμων, των επιτροπών ποιότητας ζωής και των λοιπών επιτροπών των δημοτικών συμβουλίων των δήμων, δεν θα λαμβάνουν πλέον αποζημίωση για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις των ανωτέρω οργάνων.
Ο μισθός του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κατεβαίνει στα 540Ε και η αντιμισθία του δημάρχου θα είναι πλέον το 60% των αποδοχών του γενικού γραμματέα Υπουργείου και από τους 4 αντιδημάρχους οι 2 θα πληρώνονται πλέον με 400Ε, ακόμα οι δημοτικοί σύμβουλοι που έπαιρναν 93Ε ανά συνεδρίαση ας τα ξεχάσουν.
Είπαμε το μόνο που συμφωνώ χρόνια τώρα...... ας δούμε λοιπόν πόσοι και ποιοι αγαπούν αυτό που κάνουν και γι αυτό που εκλέχθηκαν.... εξάλλου το λένε και οι ίδιοι η τοπική αυτοδιοίκηση είναι εθελοντισμός.....
Θα δούμε και πόσοι θα έρχονται από την Χώρα πλέον......αν και η λύση είναι απλή θα κάνουν δημοτικά συμβούλια 2 το χρόνο!!!!!!

Tακτική συνεδρίαση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δραπανιά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 12.30 π.μ. Θέματα η
-Εκλογή Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου
-Εκλογή μελών τακτικών & αναπληρωματικών της «Οικονομικής Επιτροπής»
-Εκλογή Μελών τακτικών & αναπληρωματικών της Επιτροπής «ποιότητας ζωής» σύμφωνα με τα άρθρα 64, 74 του Ν. 3852/2010.

Όσο για τους αντιδημάρχους οι πληροφορίες λένε ότι 2 θα αλλάξουν σίγουρα ....... και το ένα όνομα που ακούγεται για νηα καλύψει την μια θέση είναι γνωστό...

2 σχόλια:

Κουκουράκης Κων/νος είπε...

Από την αρχή υποστηρίζουμε, και είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά, ότι οι αιρετοί οι οποίοι κατέχουν θέσεις σε επιτροπές και συμμετέχουν σε συνεδρίασεις ΔΕΝ θα έπρεπε να παίρνουν αμοιβή.
Ούτως ή άλλος όταν ζητάμε την ψήφο των πολιτών δηλώνουμε ότι θέλουμε να εκλεγούμε για να προσφέρουμε στον τόπο μας και όχι να βρούμε μία έμισθη θέση.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε αγαπητέ Κώστα. Είναι γνωστό πλέον ότι μια μερίδα ανθρώπων για να προσφέρουν θέλουν και τ' ανάλογα ανταποδοτικά! Το θέμα είναι βέβαια ότι ως και σήμερα τα έπαιρναν δίχως να προσφέρουν το απειροελάχιστο για το καλό του τόπου. Για να δούμε από τώρα και πέρα......