Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ


Χωρίς την υπογραφή των δημάρχων ή των περιφερειαρχών, όπως είχε αποκαλύψει η aftodioikisi.gr, προχωρά η διαθεσιμότητα, καθώς δημοσιεύθηκε σήμερα σε ΦΕΚ η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τη διαθεσιμότητα υπαλλήλων ΙΔΑΧ ΔΕ. Με την Πράξη, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης προσπερνά δύο «σκοπέλους»: των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που έχουν μπλοκάρει τα γραφεία προσωπικού για την αποστολή λίστας και της άρνησης των δημάρχων να δωσουν εντολή υπογραφούν οι διαπιστωτικές πράξεις.
Σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 237/τ. Α/5-12-12), στο Κεφάλαιο Ζ «Επείγουσες διατάξεις θεμάτων αρμοδιότητας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης»

Δεν υπάρχουν σχόλια: