Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ


Ριζικές αλλαγές στη λειτουργία της αγοράς φέρνουν οι προτάσεις του υπουργείου Ανάπτυξης για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές αλλά και την περίοδο των εκπτώσεων.
Στις προτάσεις του υπουργείου περιλαμβάνεται η λειτουργία των καταστημάτων όλες τις Κυριακές εφόσον το επιθυμεί ο επιχειρηματίας, αρκεί το εμβαδόν του καταστήματος να μην υπερβαίνει τα 250 τμ και να μην ανήκει σε αλυσίδες καταστημάτων ή εμπορικά κέντρα.
Παρουσιάζοντας τις προτάσεις του υπουργείου, ο Κωστής Χατζηδάκης, δήλωσε: "Είναι μια παρέμβαση εκσυγχρονισμού, μια παρέμβαση έτσι ώστε η ελληνική αγορά να γίνει ευρωπαϊκή αγορά, να υπηρετηθεί ο καταναλωτής, να υπάρχουν περισσότερες επιλογές, να στηριχθεί ο τουρισμός".
Η λέξη αγκάθι είναι μια..."παρέμβαση" ΚΑΙ όταν παρεμβαίνει το κράτος τα κάνει παντού σκ@τ@!
Αφήστε τα πάντα ελεύθερα κι ας κάνει ο καθένας ο,τι θέλει!
Μια ζωή ο Έλλην θέλει να προστατεύεται...κι ερχεται το κράτος μετά και σου κάνει τον νταβατζή! 
Α.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια: